Bliv BalletFitness hjælpetræner

Bliv BalletFitness hjælpetræner og vær med til at undervise på hold. Som balletudøver (igennem nogle år) kender du allerede til barretræning fra stangskolen. På BalletFitness-workshop INTRO vil du lære alt hvad du behøver for at komme i gang som hjælpetræner.

Der er mange fordele ved at være BalletFitness-hjælpetræner

– Du får gratis træning og kommer selv i god form som hjælpetræner på et hold.

– Du får lejlighed til at prøve dig selv af som hjælper til en holdvært og lære, hvad det indebærer at have ansvaret for sit eget hold.

– Du lærer en masse trin og øvelser udenad, som du kan bruge til at dygtiggøre dig selv som danser eller på din vej til at blive “rigtig” balletunderviser.

– Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål til øvelser, trin, træning eller udstyr, så du hele tiden kan lære mere.

– Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: BalletFitness-systemetVoksenballet

Hvordan fungerer det i praksis?

Hvad er min opgave som hjælpetræner?

Det er din opgave som hjælpetræner at lære alle øvelser udenad, så du kan stå forrest ved din egen barre og træne programmet igennem sammen med deltagerne (“follow-along”-metoden). På den måde har deltagerne hele tiden dig at kigge efter, mens I træner.

Hvordan finder jeg job som hjælpetræner

Når du har opnået certifikat som BalletFitness Hjælpetræner, tilbyder vi dig at komme du på vores liste over lokale hjælpetrænere. Vi bruger listen, når vi skal finde hjælpetrænere til nye BalletFitness-hold. Tag også kontakt til balletundervisere og BalletFitness holdværter for at høre, om de mangler en hjælpetræner. Det vil være en stor fordel for dig, at du har et hjælpetræner-certifikat.

Sådan bliver du BalletFitness-hjælpetræner

Deltag på BalletFitness-workshop INTRO. Herefter skal du lære alle øvelserne udenad, så du sammen med en holdvært kan køre et hold, hvor du står forrest og viser øvelserne i “follow along”.

Som BalletFitness-hjælpetræner kan du også vælge at videreuddanne dig til BalletFitness-TRÆNER – læs mere her.