Bliv BalletFitness hjælpetræner

Bliv BalletFitness hjælpetræner og vær med til at undervise i BalletFitness. Som balletudøver (igennem nogle år) kender du allerede til stangskolens trin, udstrækning og spring. På Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) vil du lære alt hvad du behøver for at komme i gang som hjælpetræner på et BalletFitness-hold.

Der er mange fordele ved at være BalletFitness-hjælpetræner (klik og læs mere)
  • Du får gratis træning og kommer selv i god form som hjælpetræner på et BalletFitness-hold.
  • Du får lejlighed til at prøve dig selv af som hjælper til en holdleder og lære, hvad det indebærer at have ansvaret for sit eget hold.
  • Du lærer en masse balletgrundtrin udenad, som du kan bruge i andre sammenhænge og til evt. senere balletundervisning.
  • Vi hjælper og vejleder dig, hvis du har spørgsmål til ballettrin, træning eller udstyr, så du hele tiden kan lære mere om ballet.
  • Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant balletindhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark

Hvordan fungerer det i praksis?

1) Hvad er min opgave som hjælpetræner? (klik og læs mere)

Det er din opgave som hjælpetræner at lære alle øvelser udenad, så du kan stå forrest ved din egen barre og træne programmet igennem sammen med deltagerne (“follow-along”-metoden). På den måde har deltagerne hele tiden dig at kigge efter, mens de træner.


1) Hvordan finder jeg job som hjælpetræner? (klik og læs mere)

Når du har gennemført Workshop i BalletFitness®-systemet og du har fået dit certifikat som BalletFitness Hjælpetræner, kommer du på vores liste over lokale hjælpetrænere. Vi bruger listen, når vi skal finde hjælpetrænere til nye BalletFitness-hold. Tag også kontakt til lokale balletundervisere for at høre, om de mangler en hjælpetræner. Det vil være en stor fordel for dig, at du har et hjælpetræner-certifikat. På Balletforening Danmarks website finder du også info om lokale balletfællesskaber.


1) Hvordan kommer jeg videre? (klik og læs mere)

Som hjælpetræner har du mulighed for at videreuddanne dig på Grunduddannelse i BalletFitness®(TRIN) (5 dage/40 timer). Når du har gennemført uddannelsen og har opnået dit BalletFitness Træner Certifikat, er du fuldt rustet til at starte dit eget BalletFitness-hold.

Du er også altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber her: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark


Kom i gang med din BalletFitness-uddannelse

Start med Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) INTRO i Sorø. Workshoppen finder sted i balletsalen kun 300 meter fra Sorø station (2 togafgange i timen). Sorø ligger midt på Sjælland (Vestsjælland) – 1 times transporttid fra København.

Efter gennemført workshop får du dit BalletFitness HJÆLPETRÆNER (eller Balletfitness HOLDVÆRT) Certifikat med hjem – så er du klar til at komme i gang.