Start dit eget hold

Bliv certificeret holdvært, hjælpetræner, træner eller instruktør og start dit eget hold. Det er muligt for alle – uanset om du er motionist, der bare gerne selv vil i gang med holdtræning, eller du er erfaren bevægelsesunderviser, der vil udvide din hold-palette med et nyt koncept – eller din baggrund er noget derimellem – fx balletudøver, der gerne vil være hjælpetræner. Uanset hvem du er og hvad du kan, så findes der en indgang til DIG.

Start rigtigt

Det er vigtigt for os at få dig godt i gang. Derfor skal du som det første finde den indgang til at starte eget hold i BalletFitness, der passer til dig. Vælg og klik videre her nedenfor:

Som holdvært i BalletFitness får du mulighed for at understøtte undervisningen med vores omfangsrige serie af træningsvideoer.
Som holdvært i BalletFitness får du mulighed for at understøtte undervisningen med vores omfangsrige serie af træningsvideoer.

Få adgang til vores hjælpesider og LIVE support 24/7

Med et BalletFitness-certifikat får du adgang til vores hjælpesider, der indeholder opdaterede oversigter, tips og tricks, gode råd, guides – alt der kan hjælpe dig med at drive dit hold med succes. Her finder du også alle relevante links til trinvideoer, udkast til holdbeskrivelser og pressemeddelelser til PR i dit lokalområde/lokale medier samt kontaktoplysninger til vores LIVE support 24/7.

LOGIN til vores hjælpesider via knapperne her nedenfor – brug den adgangskode, som du har fået tilsendt i forbindelse med udstedelse af dit BalletFitness-certifikat.

Har du ikke noget BalletFitness-certifikat? Vi står altid til rådighed for spørgsmål og hjælp telefonisk på mobil 23 24 86 12 (Charlotte) eller mobil 22 99 53 75 (Søren) eller på mail charlotte@intelligentfitness.dk


Få også hjælp til dit lokale balletfællesskab hos Balletforening Danmark
Balletforening Danmark - et landsdækkende fællesskab for alle, der interesserer sig for ballet
Hjælp, rådgivning, netværk

Ud over den hjælp, du kan få hos os (altså BalletFitness-teamet), når du starter dit eget hold op, vil vi anbefale, at du også tilslutter dig det landsdækkende netværk Balletforening Danmark. De har til formål at udbrede kendskabet til ballet ved at understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere. Som medlem dér kan du få hostet en gratis tilmeldingsside og drage nytte af flere gratis serviceydelser. Læs her hvordan Balletforening Danmark hjælper balletfællesskaber


Brug relevante SoMe-fællesskaber – både til at indhente viden og erfaring fra kolleger, men også for at promovere dine BalletFitness-hold: