Balletfitness – start dit eget hold

Bliv holdvært og start dit eget BalletFitness-hold. Det er muligt for alle – uanset om du er motionist, der bare gerne selv vil i gang med holdtræning, eller du er erfaren bevægelsesunderviser, der vil udvide din hold-palette med et nyt koncept – eller din baggrund er noget derimellem – fx balletudøver, der gerne vil være hjælpetræner. Uanset hvem du er og hvad du kan, så findes der en indgang til DIG.

Start rigtigt

Det er vigtigt for os at få dig godt i gang. Derfor skal du som det første finde den indgang til at starte eget hold i BalletFitness, der passer til dig. Vælg og klik videre her nedenfor:

Som holdvært i BalletFitness får du mulighed for at understøtte undervisningen med vores omfangsrige serie af træningsvideoer.
Som holdvært i BalletFitness får du mulighed for at understøtte undervisningen med vores omfangsrige serie af træningsvideoer.

Arrangér jeres egen Workshop i BalletFitness®-systemet

Er I flere deltagere/undervisere/instruktører, der gerne vil uddannes i/lære mere om BalletFitness, så er det muligt at få en heldags-workshop ud til jeres sted med Charlotte som underviser. Indholdet er det samme, som de åbne workshops vi afholder i Sorø – INTRO og OPFØLGNING – men I stiller træningssal til rådighed. Fordelen for jer er, at I dels ikke skal rejse så langt og dels kan få fokus på lige præcis jeres brug af systemet og evt. tilpasninger til jeres behov.

Få gode råd, hjælp og vejledning

Tilslut dig det landsdækkende netværk Balletforening Danmark, hvis formål det er at udbrede kendskabet til ballet ved at understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over hele landet.

Balletforening Danmark - et landsdækkende fællesskab for alle, der interesserer sig for ballet
Hjælp, rådgivning, netværk