Bliv BalletFitness-holdvært

Lær hvordan du starter dit eget BalletFitness-hold i dit lokalområde. Det kræver ingen forkundskaber i ballet, men blot at du har gennemført Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) samt at du har en hjælpetræner til rådighed, som vi hjælper dig med at finde.

Der er mange fordele ved at starte sit eget BalletFitness-hold (klik og læs mere)
  • Du får selv mulighed for at træne ballet, selv om du bor i et område, der ikke har nogen balletskoler, der udbyder ballet for voksne begyndere.
  • Det er skønt at være fælles med andre om en motionsform, der også er en kunstart – det giver muligheder for at kombinere sund motion med kulturelle fællesarrangementer til teater, biograf, workshops, foredrag eller andre balletaktiviteter.
  • Du får alt hvad du har brug for af os, og omkostningerne får du dækket via deltagergebyrer.
  • Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr.
  • INTRO-tilbud: Du får GRATIS hjælp og materiale til markedsføring – ikke uvigtigt, når et nyt initiativ skal igangsættes.
  • Du får mulighed for at lede, opbygge og præge et kulturelt fællesskab omkring ballet i dit eget nærområde.
  • Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant balletindhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark

Hvordan fungerer det i praksis?

1) Hvad er min hjælpetræners opgave? (klik og læs mere)

Det er din hjælpetræners opgave at lære alle øvelser udenad, så hun kan stå forrest ved sin egen barre og vise trin og bevægelser for de øvrige deltagere. På den måde har deltagerne hele tiden hjælpetræneren at kigge efter, mens I træner sammen.


1) Hvad er min opgave som holdvært? (klik og læs mere)

Det er din opgave som holdvært at stå for det praktiske vedr. lokale, barrer, tekniske hjælpemidler samt ikke mindst den formelle kontakt til deltagerne (velkomst, registrering, evt. modtage betaling osv.). Det er vigtigt at skabe en god stemning på holdet og sørge for, at alt det praktiske er i orden, inden deltagerne kommer, så de føler sig velkomne og får en god oplevelse sammen med dig og din hjælpetræner.

Du er også altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi opdaterer med relevant indhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark


1) Hvordan finder jeg en hjælpetræner? (klik og læs mere)

Meld dig ind i Balletforening Danmark og kom på listen over holdværter, der søger hjælpetræner. Eller endnu bedre: Hvis du kender en balletudøver med nogle års erfaring i ballet, kan hun blive hjælpetræner ved at deltage på Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer). Det mest optimale er, at I deltager på workshop’en samtidig, så I får et godt samarbejde om at udbyde et BalletFitness-hold i jeres lokalområde. Hvis vi ikke straks kan finde en “levende” hjælpetræner til dig, starter du ud med at bruge BalletFitness® Virtuel Hjælpetræner, som projiceres op på væggen foran holdet med en projektor (eller vises på en stor TV-skærm).

Holdtræning med BalletFitness® Virtuel Hjælpetræner

Kom i gang med din BalletFitness-uddannelse

Start med Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) INTRO i Sorø. Workshoppen finder sted i balletsalen kun 300 meter fra Sorø station (2 togafgange i timen). Sorø ligger midt på Sjælland (Vestsjælland) – 1 times transporttid fra København.

Efter gennemført workshop får du dit BalletFitness HOLDVÆRT Certifikat med hjem – så er du klar til at komme i gang.