Bliv BalletFitness-holdvært

Lær hvordan du starter dit eget BalletFitness-hold i dit lokalområde. Det kræver ingen forkundskaber i ballet, men blot at du har gennemført BalletFitness-workshop INTRO samt at du har en hjælpetræner til rådighed, som vi hjælper dig med at finde.

Læs om fordelene ved at starte dit eget BalletFitness-hold

– Du får selv mulighed for at træne ballet, selv om du bor i et område, der ikke har nogen balletskoler, der udbyder ballet for voksne begyndere.

– Det er skønt at være fælles med andre om en motionsform, der også er en kunstart – det giver muligheder for at kombinere sund motion med kulturelle fællesarrangementer til teater, biograf, workshops, foredrag eller andre balletaktiviteter.

– Du får alt hvad du har brug for af os, og omkostningerne får du dækket via deltagergebyrer fra dem du har med på dit hold.

– Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr.

– INTRO-tilbud: Du får GRATIS hjælp og materiale til markedsføring – ikke uvigtigt, når et nyt initiativ skal igangsættes.

– Du får mulighed for at lede, opbygge og præge et kulturelt fællesskab omkring ballet i dit eget nærområde.

– Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: Balletfitness-systemetVoksenballet

Hvordan fungerer det i praksis?


Hvad er min hjælpetræners opgave?

Det er din hjælpetræners opgave at lære alle øvelser udenad, så hun kan stå forrest ved sin egen barre og vise trin og bevægelser for de øvrige deltagere. På den måde har deltagerne hele tiden hjælpetræneren at kigge efter, mens I træner sammen.

Hvad er min opgave som holdvært?

Det er din opgave som holdvært at stå for det praktiske vedr. lokale, barrer, tekniske hjælpemidler samt ikke mindst den formelle kontakt til deltagerne (velkomst, registrering, evt. modtage betaling osv.). Det er vigtigt at skabe en god stemning på holdet og sørge for, at alt det praktiske er i orden, inden deltagerne kommer, så de føler sig velkomne og får en god oplevelse sammen med dig og din hjælpetræner.

Hvordan finder jeg en hjælpetræner?

Hvis du kender en balletudøver med nogle års erfaring i ballet, kan hun blive hjælpetræner (kræver BalletFitness HJÆLPETRÆNER certifikat). Det mest optimale er, at I deltager på BalletFitness-workshop INTRO samtidig, så I får et godt samarbejde om at udbyde et BalletFitness-hold i jeres lokalområde. Kontakt også Balletforening Danmark, de har kontakt til mange balletundervisere. Hvis du ikke straks kan finde en “levende” hjælpetræner, kan du starte med at bruge BalletFitness® Virtuel Træner, som projiceres op på væggen/vises på en storskærm foran holdet (kræver adgang til projektor/skærm).

Holdtræning med BalletFitness® Virtuel Træner

Sådan bliver du BalletFitness-holdvært

Deltag på BalletFitness-workshop INTRO. Herefter er du klar til at arrangere hold sammen med en hjælpetræner, som står foran holdet og viser øvelserne i “follow along”. Hvis du ikke kan finde en “levende” hjælpetræner, kan du bruge vores VIRTUELLE TRÆNER her.