Bliv BalletFitness-instruktør

Bliv BalletFitness-instruktør og få adgang til en helt ny målgruppe: Voksne begyndere og seniorer. Med en hjælpetræner får du samtidig mulighed for at coache dine voksen-elever i ballettens kropsprincipper med individuel Hands-on Body coaching. Og de vil elske dig for den virkning, det har på deres bevægeapparat og den følelse det giver i deres krop!

BalletFitness®-systemet er designet til at gøre barretræning tilgængelig for alle aldersgrupper, så flere kan få glæde af ballettens grundtræning og opnå et sundt, bæredygtigt og langtidsholdbart bevægeapparat.

Derudover egner BalletFitness sig også godt som “indslusningshold” for voksne begyndere i ballet. Så snart de er fortrolige med barretræning efter BalletFitness-systemet, er overgangen til et klassisk ballethold meget nemmere – for dem, der altså ønsker at gå videre med ballet som dans.


Du opnår mange fordele ved at tilbyde barretræning efter BalletFitness-systemet i dit holdprogram

– FLERE ELEVER: Barretræning tiltrækker flere voksne og seniorer, der gerne vil dyrke motion og bevægelse til behagelig musik uden at de skal “op på tå”. De føler sig ofte ikke tiltrukket af et klassisk ballethold, men gerne et barretræningshold – det virker mere tilgængeligt for mange. Vi hjælper med pressemeddelelser og holdbeskrivelser, når du skal i kontakt med din nye målgruppe.

– BEDRE UDNYTTELSE AF FACILITETER: Ofte står lokaler og sale tomme i løbet af dagen. Med hold for seniorer om dagen, kan du udnytte kapaciteten bedre.

– DU SPARER TID: Med vores forproducerede træningsvideoer inkl. musik skal du ikke selv bruge tid på timeopbygning, niveau-overvejelser, trinkoreografier og finde musik.

– DU SPARER KRÆFTER: Hvis du ikke selv vil bruge kræfter på at vise for i “follow-along”, kan du vælge en hjælpetræner-løsning.

– FLEKSIBILITET: Hvis du foretrækker selv at lave dine trin, får du adgang til vores TRIN-matrix, som du kan bruge som skabelon for dit eget BalletFitness trinprogram. Musikanalyse får du også, så det er nemt af finde passende musik i din egen musiksamling.

– EKSTRA VÆRDI: Du kan også bruge hjælpetræner-løsningen til at give dine elever den ekstra værdi, de ikke vidste de savnede: individuel Hands-on Body coaching, der giver dem optimal bodytoning og fantastisk kropsbevidsthed.

– SUPPORT: Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr. Samtidig foreslår vi, at du melder dig ind i Balletforening Danmark, der støtter og hjælper balletundervisere i hele landet.

Ny målgruppe

Vi hjælper dig med at få kontakt til en helt ny målgruppe, som ellers ikke ser balletmotion som en mulighed. Her tænker vi på voksne motionister, som søger en træningsform, der både er sund, sjov og motiverende og som samtidig løser deres problemer i bevægeapparatet: dårlig holdning, skævheder, sammenfald, manglende stabilitet, styrke og smidighed samt dårlig kondition, balance og koordination.

Bliv BalletFitness Instruktør eller Hjælpetræner

Hjælpetræner

Alt det du som underviser ved om ballettræning og hvordan trin og bevægelser skal udføres, skal serveres på en lidt anden måde for voksne begyndere end den måde, du plejer at bruge til børn og unge. Ellers falder de voksne hurtigt fra igen, fordi det enten går for langsomt, de ikke får den rette balletfølelse i kroppen eller fordi de ikke føler, de kan finde ud af det. Til at løse det problem, kan du med fordel benytte dig af en hjælpetræner.

Læs BLOG-indlæg: Få glade, voksne ballet-begyndere med en hjælpetræner


Sådan bliver du BalletFitness-instruktør

Da du allerede er balletunderviser, kræver det kun en introduktion til BalletFitness®-systemet at opnå certifikat som BalletFitness-instruktør. Deltag på BalletFitness-workshop INTRO