Bliv BalletFitness-holdvært som balletunderviser

Start et BalletFitness-hold og få succes med at indføre voksne begyndere i ballettens fantastiske verden. Brug en hjælpetræner og lær dine voksne elever både TRIN og TEKNIK på en virksom og overskuelig måde.

Alt det du som underviser ved om ballettræning og hvordan trin og bevægelser skal udføres, skal serveres på en lidt anden måde for voksne begyndere end den måde, du plejer at bruge til børn og unge. Ellers falder de voksne hurtigt fra igen, fordi det enten går for langsomt, de ikke får den rette balletfølelse i kroppen eller fordi de ikke føler, de kan finde ud af det.

Bliv BalletFitness Instruktør eller Hjælpetræner

Som balletunderviser er du allerede uddannet i ballet og du kan derfor nøjes med at gennemføre Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag /8 timer) for at få overblik over BalletFitness som træningssystem for voksne begyndere. Vi hjælper dig herefter i gang med at få kontakt til en helt ny kundegruppe, som ellers ikke ser balletmotion som en mulighed. Her tænker vi på voksne motionister, som søger en træningsform, der både er sund, sjov og motiverende og som samtidig løser deres problemer i bevægeapparatet: dårlig holdning, skævheder, sammenfald, manglende stabilitet, styrke og smidighed samt dårlig kondition, balance og koordination.


Har du en hjælpetræner? Tag hende med til Workshop i BalletFitness®-systemet – så kan I begge lære nyt, møde andre undervisere og have en hyggelig dag sammen.


Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark


Bliv BalletFitness-instruktør – vælg en dato

Dato Arrangement
15/08/2020
Workshop i BalletFitness®-systemet
Balletsalen, Sorø
09/01/2021
Workshop i BalletFitness®-systemet
Balletsalen, Sorø
14/08/2021
Workshop i BalletFitness®-systemet
Balletsalen, Sorø

Efter gennemført uddannelse udstedes BalletFitness Instruktør Certifikat.

Vi kommer på workshoppen også ind på, hvordan du overholder BalletFitness®-systemets retningslinjer, når du som balletunderviser ønsker at koreografere dine egne trin på dine BalletFitness-hold.