Bliv BalletFitness-holdvært som balletunderviser

Start et BalletFitness-hold og få succes med at indføre voksne begyndere i ballettens fantastiske verden. Brug en hjælpetræner og lær dine voksne elever både TRIN og TEKNIK på en virksom og overskuelig måde.

Hovedformålet med BalletFitness er at vise voksne motionister, at den grundlæggende træning ved barren kan gøres af alle. BalletFitness skal derfor opfattes som et “indslusningshold” for voksne begyndere i ballet. Så snart de er fortrolige med den grundlæggende ballettræning, er overgangen til et klassisk voksenhold meget nemmere.


Du opnår mange fordele ved at tilbyde BalletFitness i dit holdprogram (klik og læs mere)
  • FLERE ELEVER: Vi hjælper dig via vores landsdækkende PR og markedsføring med at få kontakt til et nyt kundesegment, som ellers aldrig ville føle sig tiltrukket af et klassisk ballethold med unge piger. Derfor får du udvidet din potentielle kundegruppe ved at have BalletFitness på programmet. Vi hjælper dig samtidig med lokale pressemeddelelser og holdbeskrivelser, da det er vigtigt for tilliden til BalletFitness-konceptet, at kunderne oplever nogenlunde det samme indhold hos alle udbydere.
  • SPAR TID: Du får online adgang til vores forproducerede træningsvideoer inkl. musik – du skal ikke selv bruge tid på timeopbygning, trinkoreografier og finde musik. Samtidig – hvis du foretrækker selv at lave dine trin – får du adgang til  vores TRIN-matrix (en oversigt kun til balletundervisere), som du bruger som skabelon for dine egne trin. Musikbetegnelser får du også, så det er nemt af finde passende musik i din egen musiksamling.
  • EKSTRA VÆRDI: Du kan også vælge en hjælpetræner-løsning, hvor du har din egen hjælpetræner, der har lært BalletFitness TRIN-program udenad. Eller du kan vælge at bruge BalletFitness Virtuel Hjælpetræner til at undervise efter. Uanset hvilken hjælpetræner, du benytter, vil denne løsning give dine elever den ekstra værdi, de ikke vidste de savnede: individuel “hands-on” coaching, der giver dem optimal bodytoning og fantastisk kropsbevidsthed.
  • Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr.
  • Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark

Vi hjælper dig

Med BalletFitness landsdækkende PR og markedsføring hjælper vi dig i gang med at få kontakt til en helt ny kundegruppe, som ellers ikke ser balletmotion som en mulighed. Her tænker vi på voksne motionister, som søger en træningsform, der både er sund, sjov og motiverende og som samtidig løser deres problemer i bevægeapparatet: dårlig holdning, skævheder, sammenfald, manglende stabilitet, styrke og smidighed samt dårlig kondition, balance og koordination.

Bliv BalletFitness Instruktør eller Hjælpetræner

Hjælpetræner

Alt det du som underviser ved om ballettræning og hvordan trin og bevægelser skal udføres, skal serveres på en lidt anden måde for voksne begyndere end den måde, du plejer at bruge til børn og unge. Ellers falder de voksne hurtigt fra igen, fordi det enten går for langsomt, de ikke får den rette balletfølelse i kroppen eller fordi de ikke føler, de kan finde ud af det. Til at løse det problem, kan du med fordel benytte dig af en hjælpetræner.


Kom i gang med din BalletFitness-uddannelse

Start med Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) INTRO i Sorø. Workshoppen finder sted i balletsalen kun 300 meter fra Sorø station (2 togafgange i timen). Sorø ligger midt på Sjælland (Vestsjælland) – 1 times transporttid fra København.

Efter gennemført workshop får du dit BalletFitness HOLDVÆRT (eller BalletFitness HJÆLPETRÆNER) Certifikat med hjem – så er du klar til at komme i gang.