Bliv BalletFitness-holdvært som bevægelsesunderviser

Arbejder du professionelt med bevægelse*? Bliv uddannet BalletFitness®-træner og få adgang til en helt ny verden og måde at anskue motion og træning på. Start med at deltage på Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer), som vil give dig et overblik over systemet samt ny inspiration til din undervisning.

*(fx fysioterapeut/osteopat, afspændings-/psykomotorisk pædagog, ergoterapeut, danse-/gymnastik-/fitnessinstruktør, body/mind-instruktør (yoga/pilates etc.) RAB, danser o.lign.)


Der er mange fordele ved en uddannelse i BalletFitness (klik og læs mere)
  • Du får mulighed for at lære mere om en træningsmetode, som har dokumenteret effekt i bodytoning, kropsbevidsthed og smidighed.
  • Du får indsigt i et træningssystem, der bruger sanserne og musik som motiverende faktorer.
  • Du lærer, hvordan du giver dine elever den ekstra værdi, de ikke vidste de savnede: individuel “hands-on” coaching, der hjælper til at opnå optimal bodytoning og fantastisk kropsbevidsthed.
  • Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr.
  • Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: VoksenballetBalletfitness grundtræningBalletforening Danmark

Kom i gang med din BalletFitness-uddannelse

Start med Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) INTRO i Sorø. Workshoppen finder sted i balletsalen kun 300 meter fra Sorø station (2 togafgange i timen). Sorø ligger midt på Sjælland (Vestsjælland) – 1 times transporttid fra København.

Efter gennemført workshop får du dit BalletFitness HOLDVÆRT (eller BalletFitness HJÆLPETRÆNER) Certifikat med hjem – så er du klar til at komme i gang.