Bliv BalletFitness-træner

Arbejder du professionelt med bevægelse*? Bliv uddannet BalletFitness®-træner og lær ballettens undervisningsmetode fra grunden. Start med at deltage på  BalletFitness-workshop INTRO, som vil give dig et overblik over systemet samt ny inspiration til din undervisning/træning.

*(fx fysioterapeut/osteopat, afspændings-/psykomotorisk og ergoterapeut, danse-/gymnastik-/fitnessinstruktør, body/mind-instruktør (yoga/pilates etc.) RAB, danser o.lign.)


Der er mange fordele ved en uddannelse i BalletFitness

– Du får mulighed for at lære mere om en træningsmetode, som har dokumenteret effekt i forhold til funktionel træning, bodytoning, kropsbevidsthed og kontrol.

– Du får indsigt i et træningssystem, der bruger sanserne og musik som motiverende faktorer.

– Du lærer, hvordan du giver dine elever den ekstra værdi, de ikke vidste de savnede: Hands-on Body coaching, der gør det muligt for dig at coache hver enkelt elev individuelt.

– Vi hjælper dig i gang med det hele og hjælper dig også undervejs, hvis du har spørgsmål til træning eller udstyr.

Du er altid velkommen til at hente hjælp og inspiration i vores online fællesskaber, som vi vedligeholder med relevant indhold: VoksenballetBalletFitness-systemet

Sådan bliver du BalletFitness-træner

Som bevægelsesunderviser kan du opnå certifikat som BalletFitness-træner, der leder sit eget hold alene eller med hjælp fra en BalletFitness-hjælpetræner (enten “levende” eller virtuel).

Du skal gennemføre to kurser:

BalletFitness-workshop INTRO (giver et HOLDVÆRT-certifikat)
Grunduddannelse i BalletFitness (TRIN & TEKNIK) (giver et TRÆNER-certifikat)