Kurser & certificeringer

Al adgang til vores kurser og certificeringer sker via en BalletFitness-workshop INTRO, der er åben for alle – læs her hvornår den næste INTRO-workshop afholdes i Sorø

Læs også:

Sådan bliver du BalletFitness-holdvært
En BalletFitness-holdvært må arrangere/udbyde BalletFitness-hold med en hjælpetræner (enten “levende” eller virtuel) til rådighed. Sådan bliver du BalletFitness-holdvært:

– gennemfør BalletFitness-worshop INTRO
Sådan bliver du BalletFitness-hjælpetræner
For at opnå certifikat som BalletFitness-hjælpetræner skal du i forvejen være balletudøver. BalletFitness-hjælpetrænere må være holdværter på deres egne hold, men kan også vælge at slå sig sammen med en BalletFitness-instruktør eller BalletFitness-træner, som vil stå for coaching af deltagerne, mens hjælpetræneren sørger for “follow-along”-visning af øvelserne. Sådan bliver du BalletFitness-hjælpetræner:

– gennemfør BalletFitness-worshop INTRO
Sådan bliver du BalletFitness-træner
For at opnå certifikat som BalletFitness-træner skal du i forvejen være enten balletudøver eller bevægelsesunderviser. BalletFitness-trænere må være hjælpetrænere på deres egne hold, men kan også vælge at slå sig sammen med en hjælpetræner som så viser trinene, mens BalletFitness-træneren er fri til at anspore, guide og coache eleverne i den rigtige retning, så de får den største effekt af øvelserne. Sådan bliver du BalletFitness-træner:

– gennemfør BalletFitness-worshop INTRO
– gennemfør BalletFitness-workshop OPFØLGNING (kan tages flere gange)
– gennemfør BalletFitness-uddannelse TRIN & TEKNIK
Sådan bliver du BalletFitness-instruktør
For at opnå certifikat som BalletFitness-instruktør skal du i forvejen være balletunderviser. BalletFitness-instruktører må koreografere deres egne BalletFitness-trin ud fra vores BalletFitness-matrix, som også indeholder musikdetaljer, så det er nemt at finde den rette musik til hver øvelse. Sådan bliver du BalletFitness-instruktør:

– gennemfør BalletFitness-workshop INTRO
– gennemfør BalletFitness-uddannelse TRIN & TEKNIK


BalletFitness-workshop INTRO

Kom på Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) i Sorø

INDHOLD
Bliv introduceret til BalletFitness®-systemet. Få maksimalt udbytte af din egen træning, eller lær hvordan du selv starter hold i BalletFitness. Vi kommer på workshoppen også ind på, hvordan du sammensætter dit helt eget, personlige træningsprogram til dit specifikke behov. Kom og vær med på en forrygende workshop-dag med læring, hygge, frokost og networking.
Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/8 timer) i Sorø er åben for alle balletinteresserede.

Efter gennemført BalletFitness-workshop INTRO udstedes certifikat. Oversigt over, hvilke kurser der giver hvilke certifikater

Dato Arrangement
14/08/2021
Workshop i BalletFitness®-systemet
Dansesalen på Frederiksberg, Sorø

BalletFitness-workshop OPFØLGNING

Fortsæt med Workshop i BalletFitness®-TEKNIK (1 dag/8 timer) i Sorø

INDHOLD
Hvordan får du smukke linjer og god holdning? Hvordan træner du sikkert, sundt og bæredygtigt? Workshop i BalletFitness®-TEKNIK er målrettet balletudøvere og balletundervisere, der ønsker at få genopfrisket den grundlæggende balletteknik. Få samtidig optaget dine egne træningsvideoer i den bedste ballet-udgave af dig selv.

Adgangskrav: Gennemført BalletFitness-workshop INTRO: Workshop i BalletFitness®-systemet

Efter gennemført BalletFitness-workshop OPFØLGNING udstedes kursusbevis. Oversigt over, hvilke kurser der giver hvilke certifikater

Dato Arrangement
15/08/2021
Workshop i BalletFitness®-TEKNIK
Dansesalen på Frederiksberg, Sorø

BalletFitness-uddannelse

Grunduddannelse i BalletFitness® (TRIN & TEKNIK)

INDHOLD
Lær det hele fra bunden – det komplette BalletFitness TRINprogram, den grundlæggende balletTEKNIK og ballettens 10 kropsprincipper, der giver balletkroppens bodytoning, og som gør hele forskellen i træningen – både for dig selv og dine eventuelle elever.

Uddannelsen finder sted i Sorø over 5 søndage med ca. 3 ugers mellemrum. Se næste startdato nedenfor.

Adgangskrav: Gennemført BalletFitness-workshop INTRO: Workshop i BalletFitness®-systemet

Efter gennemført Grunduddannelse i BalletFitness® (TRIN & TEKNIK) udstedes kursusbevis eller certifikat. Oversigt over, hvilke kurser der giver hvilke certifikater

Dato Arrangement
05/09/2021
Grunduddannelse i BalletFitness® HOLD EFTERÅR 2021
Dansesalen på Frederiksberg, Sorø

Træn hjemme

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med træningen derhjemme.