Workshop i BalletFitness®-TEKNIK

Hvordan får du smukke linjer og god holdning? Hvordan træner du sikkert, sundt og bæredygtigt? Workshop i BalletFitness®-TEKNIK er målrettet balletudøvere, bevægelsesundervisere og balletundervisere, der ønsker at lære/få genopfrisket den grundlæggende balletteknik samt lære om ballettens 10 kropsprincipper. Det gør dig selv dygtigere til ballet og giver dig viden, du kan bruge på dine egne hold. Supplér din BalletFitness-uddannelse med så mange OPFØLGNINGS-workshops, du har lyst til. Ballet er et meget stort emne og du vil lære noget nyt på hver OPFØLGNINGS-workshop.

Workshoppen er åben for balletudøvere, bevægelsesundervisere og balletundervisere, der har gennemført BalletFitness-workshop INTRO.

Workshoppen strækker sig over en hel dag, hvor vi starter med 1 times BalletFitness med variationer. Herefter fokuserer vi på grundteknik og kropsprincipper i udvalgte BalletFitness-trin.

PRIS og INDHOLD

BalletFitness-workshop OPFØLGNING: Workshop i BalletFitness®-TEKNIK (1 dag/8 timer) i Sorø, standardpris kr. 1080 pr. person/EARLY-BIRD-pris 625 kr. pr. person

Prisen inkluderer:

  • Træning
  • Undervisning
  • Fælles FROKOST på nærliggende café
  • Kaffe/te/frugt/vand i løbet af dagen
  • Networking

Der udstedes kursusbevis efter gennemført workshop.

Oversigt: Kurser/certifikater/priser


PS. Kender du bruttolønsordningen? Lad din arbejdsgiver sørge for betaling og spar skatten – læs mere her.


NB. VIGTIGT VED TILMELDING: Husk at indtaste både din mailadresse og dit mobilnummer. På den måde kan vi bedre komme i kontakt med dig, hvis der skulle være indtastningsfejl 😊


 

Tilmeldinger

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement.