Workshop i BalletFitness®-systemet 26.08.2023 (Sorø Balletforening)

Workshop i BalletFitness-systemet er åben for alle
Få maksimalt udbytte af din egen træning og lær alt, hvad du bør vide som vært eller hjælpetræner for dit eget barretræningshold. Kom og vær med på en forrygende workshop-dag med læring, hyggeligt samvær og networking.

Bliv introduceret til BalletFitness®-systemet. Få maksimalt udbytte af din egen træning og lær samtidig alt, hvad du bør vide som vært for dit eget BalletFitness-hold.

Få tips og gode råd til, hvordan du får mest ud af øvelserne, så de har den optimalt gavnlige effekt på din krop.

Vi gennemgår hver enkelt øvelse og sætter dig ind i de vigtigste kropsprincipper efter balletmetoden. Herefter er du klar til at komme i gang med træningen – enten på egen hånd eller sammen med andre. Vi kommer også ind på, hvordan du sammensætter dit helt eget, personlige træningsprogram til dit specifikke behov.

Kom og vær med på en forrygende workshop-dag med læring, hyggeligt samvær og networking. Fælles frokost på nærliggende café er inkluderet i prisen (husk at angive evt. madpræferencer i kommentarfeltet, når du booker).

BalletFitness-workshop INTRO er åben for alle voksne – ingen forkundskaber er nødvendige.


Dagens program

Kl. 09.00-13.00: For dem, der efter kurset blot ønsker at træne selv – på hold eller på egen hånd (der udstedes ikke certifikat) -> BOOK 4 timer nedenfor

Kl. 09.00-17.00: For dem, der efter kurset ønsker at lede/undervise et hold (der udstedes certifikat) -> BOOK 8 timer nedenfor ⇓ 

Kl. 09.00-12.30: Vi gennemgår formålet med hver enkelt barre-øvelse og sætter dig ind i de vigtigste kropsprincipper efter balletmetoden. Vi tager udgangspunkt i din egen træning og dine specifikke behov. Herefter er du klar til at komme i gang med træningen – enten på egen hånd eller sammen med andre.

Kl. 12.30-13.30: Fælles frokost på nærliggende café.

Kl. 13.30-17.00: Vi fokuserer på holdværtens, hjælpetrænerens og instruktørens opgaver og kompetencer, herunder hvordan balletmetodens 10 kropsprincipper og balletmetodens Hands-on Body Coaching bruges i holdundervisningen. Vi gennemgår matrix med BalletFitness®-systemets TRINprogram (barre) samt hjælpesider og supportmuligheder, og du får tips og gode råd til udstyr og praktisk opsætning. Herefter er du klar til at starte din egen holdtræning op.

BalletFitness-systemet er udviklet af Charlotte de Neergaard og egner sig til idrætsforeninger, danseskoler, træningscentre og kulturskoler.
“Jeg glæder mig til at fortælle og vise dig alt om, hvordan du får glæde af BalletFitness®-systemet – uanset om det er til privat brug eller du vil starte dig eget hold – fx i et fitnesscenter”, Charlotte de Neergaard, konceptejer og balletunderviser

PRIS og INDHOLD

BalletFitness-workshop INTRO: Workshop i BalletFitness®-systemet (1 dag/4 el. 8 timer)

  • Standardpris 4 timer/8 timer: 815 kr. /1630 kr. pr. person
  • EARLY-BIRD-pris 4 timer/8 timer: 498 kr./995 kr. pr. person

Sted: DANSESALEN Frederiksberg (kun 300 m fra Sorø station)

Adresse: Skolevej 1c, 4180 Sorø (ind gennem porten og lige frem)

Prisen inkluderer:

Efter gennemført workshop (8 timer) udstedes

Bemærk: Med et BalletFitness-certifikat i hånden får du adgang til vores hjælpesider og LIVE support 24/7.


Workshop-pakker

Inden du booker din workshop, skal du vide, at BalletFitness®-systemet består af 3 dele:
  1. Grundtrin: Lær dem på vores kurser
  2. Hjælpetræner, der viser øvelserne: Brug en “levende” hjælpetræner (dig selv eller én du kender) eller brug vores VIRTUEL TRÆNER (1 år).
  3. Grundtræningsbarre: Find noget at holde i, som kan stå midt på gulvet, eller køb vores instruktørbarre, som er udviklet specielt til BalletFitness®-systemet.

Book WORKSHOP-PAKKE 1 inkl. køb af instruktørbarre, så sparer du fragten på 500 kr. 

Book WORKSHOP-PAKKE 2 inkl. køb af instruktørbarre samt VIRTUEL TRÆNER (1 år), så sparer du 35-40 %.

Book nederst på siden ⇓


PS. Kender du bruttolønsordningen? Lad din arbejdsgiver sørge for betaling og spar skatten – læs mere her.


NB. VIGTIGT VED TILMELDING: Husk at indtaste både din mailadresse og dit mobilnummer. På den måde kan vi bedre komme i kontakt med dig, hvis der skulle være indtastningsfejl 😊


 

Tilmeldinger

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement.

Skriv gerne en kommentar