Workshop i BalletFitness®-TEKNIK

Hvordan får du smukke linjer og god holdning? Hvordan træner du sikkert, sundt og bæredygtigt? Workshop i BalletFitness®-TEKNIK er målrettet balletudøvere og balletundervisere, der ønsker at få genopfrisket den grundlæggende balletteknik. Få samtidig optaget dine egne træningsvideoer i den bedste ballet-udgave af dig selv.

Workshoppen er åben for alle voksne, der har gennemført BalletFitness-workshop 1: Workshop i BalletFitness®-systemet og som samtidig er indehaver af ét af følgende certifikater:

  • BalletFitness Hjælpetræner Certifikat
  • BalletFitness Træner Certifikat
  • BalletFitness Instruktør Certifikat

Workshoppen strækker sig over en hel dag, hvor vi før frokost fokuserer på grundteknikken i udvalgte BalletFitness-trin. Efter frokost kommer vores kameramand og optager BalletFitness-videoer* med deltagerne i centrum. Du lærer grundteknikken og bliver den bedste ballet-udgave af dig selv, inden vi tænder for kameraerne og musikken. Alle deltagere får optaget 1 BalletFitness-øvelse med sig selv (= 1 eller 2 videoer). Brug herefter dine videoer i den egen træning eller …

Bliv din egen hjælpetræner og lær dine voksne elever både TRIN og TEKNIK på en virksom og overskuelig måde. Giv dig selv/dine elever differentieret, personlig vejledning i en træningsform, der både er sund, sjov og motiverende og som samtidig løser problemer i bevægeapparatet: dårlig holdning, skævheder, sammenfald, manglende stabilitet, styrke og smidighed samt dårlig kondition, balance og koordination.

*) De optagne videoer tilhører Kompagnonerne og bliver – efter redigering og godkendelse fra de medvirkende – offentliggjort på BalletFitness’ online videoplatform, hvor de kan købes i årsabonnement til kr. 2.995 inkl. moms.

PRIS og INDHOLD

BalletFitness-workshop 2: Workshop i BalletFitness®-TEKNIK (1 dag/8 timer) i Sorø, standardpris kr. 1080 pr. person/EARLY-BIRD-pris 600 kr. pr. person

[expand title=”Prisen inkluderer (klik og fold ud)”]

  • Træning
  • Undervisning
  • Personlig coaching
  • Personlig videooptagelse
  • Fælles FROKOST på nærliggende café
  • Kaffe/te/frugt/vand i løbet af dagen
  • Networking

[/expand]

Nåede du ikke at booke workshoppen til EARLY-BIRD-pris? Tilmeld dig VIP-listen og få workshoppen til EARLY-BIRD-pris alligevel (skriv “VIP” i kommentarfeltet når du booker  – så fratrækker vi prisforskellen, inden du betaler).

PS. Kender du bruttolønsordningen? Lad din arbejdsgiver sørge for betaling og spar skatten – læs mere her.

Tilmeldinger

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement.