Bliv vært for en lokal BalletFitness TRYDAY 29. august 2021 og inviter nye deltagere ind i jeres fællesskab

Under kampagnen “Bevæg dig for livet” kan I få støtte til markedsføringsmaterialer og eksponering, når DGI udruller det landsdækkende tiltag FITNESS TRYDAY søndag 29. august 2021 for at få danskerne til at dyrke mere motion.

Inviter nye deltagere inden for til en ÅBENT HUS Fitness TRYDAY sammen med jer. Det eneste det kræver er, at jeres fællesskab er organiseret som en forening. I behøver ikke være medlem af DGI (De Danske Gymnastik og Idrætsforeninger).

Når I tilmelder jer Fitness TRYDAY hos DGI, får I tilbudt gratis markedsføringsmaterialer, fx 10 flotte A3-plakater til ophængning i byen og 5 t-shirts til holdværter/undervisere. I får også mulighed for at bestille 100 postkort til uddeling samt købe flere til en meget fordelagtig pris. Alt sammen med jeres arrangement, navn og lokation påtrykt.

Brug dette link for at læse mere og tilmelde jer FITNESS TRYDAY: https://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/fitness-tryday-bliv-vaert. Sidste frist for tilmelding er 18. juni 2021.

Bliv klar til den landsdækkende fitness TRYDAY med et af vores BalletFitness-kurser

Vi afholder BalletFitness-workshop INTRO og BalletFitness-workshop OPFØLGNING to uger inden FITNESS TRYDAY finder sted. Så I kan sagtens nå at blive klar til et ÅBENT HUS-event under det landsdækkende TRYDAY-arrangement.

Læs mere og tilmeld dig et af vores kurser her: https://www.balletfitness.dk/kurser-certificeringer

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. Held og lykke med BalletFitness TRYDAY!

Mange hilsner
Charlotte de Neergaard
Udvikler af BalletFitness-systemet

Tal med mig: +45 23 24 86 12
Skriv til mig: kontakt@balletfitness.dk

Skriv gerne en kommentar